Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков си пожела шампионска титла

...
Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков си пожела шампионска титла
Коментари Харесай

Пламен Марков: Най-хубавият подарък за юбилея би бил шампионската титла

Спортният шеф на ЦСКА Пламен Марков си пожела шампионска купа за 70-годишния празник на клуба. "Червените " посрещат Лудогорец точно на празника на 5 май и срещата може да се окаже пряк конфликт за първото място.

ЦСКА показа екипите за юбилея

"Най-големият подарък за юбилея би бил шампионска купа. Продължаваме да следваме тази цел ", сподели Марков на конференция, на която бяха разкрити детайлности по тържествата за годишнината.

"Червените " договарят с известни лица от телевизионния екран за водещ на празника, който ще стартира още от сутринта на стадион "Българска войска ".

Интересът към билетите за мача с Лудогорец е огромен и от клуба чакат Националният стадион "Васил Левски " да се изпълни.

"Армейците " приканиха почитателите да не разгласяват фотоси, на които се вижда баркодът на билетите, защото това е причина за фалшификации.

Изненади за почитателите по случай 70- годишнината на ЦСКА

На конференцията участва и почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев, който в неподражаемия си жанр внесе въодушевление измежду присъстващите.

"Да се върнем генерации обратно, ЦСКА е попадал в целия свят като клуб в разнообразни спортове - олимпийски, международни, европейски първенци, само че номер 1 е футболът. Най-важното е тласъкът от 50 000 почитатели, които ще дойдат на юбилея ", разяснява Димитър Пенев.

Един от главните играчи на ЦСКА Кирил Десподов не се тормози от напрежението, което ще се стовари върху футболистите с оглед упованията за наложителна победа против Лудогорец.

"Вълнението е необикновено за този мач, само че не мисля, че ще ни изиграе неприятна смешка. Интересът от почитателите е огромен, уповавам се да ги зарадваме с победа в този ден и с купа ", сподели Десподов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР