Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета разказа за двудневното си

...
Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета разказа за двудневното си
Коментари Харесай

Шеф назова проблемът на ЦСКА

Спортният шеф на ЦСКА Кристиано Джарета описа за двудневното си посещаване в Мадрид по-рано през тази седмица и разяснява триумфа над Славия с минималното 1:0.

" Много съм удовлетворен от видяното в последния мач, тъй като тимът ни даде всичко от себе си. Първото полувреме беше обичайно, а второто - много положително. Няма по какъв начин да не сме удовлетворени, поради че имахме 5-6 чисти положения да решим мача. Това приказва, че контролирахме срещата и че се подобряваме “, сподели Джарета пред " Тема Спорт ".

„ Проблемът обаче е различен. Този дуел трябваше да приключи 5:0, като се има поради какъв брой положения създадохме. Накрая обаче се стигна до такава степен да треперим и за малко да допуснем гол и да приключим наедно. Бих споделил, че единственият проблем на ЦСКА в този миг е реализирането на голове. Това го упражняваме доста интензивно през всяка седмица. Набляга се на завършващата фаза. Но това е развой. Трябва да повтаряш толкоз доста упражненията, че да се трансформира в табиет ", уточни той, след което бе запитан за какво ЦСКА вкарва съвсем всичките си голове след почивката, а през първите полувремена не е безапелационен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР