Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета посети престижна конференция в

...
Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета посети престижна конференция в
Коментари Харесай

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета на престижна конференция в Мадрид

Спортният шеф на ЦСКА Кристиано Джарета посети влиятелна конференция в Мадрид на 11 и 12 ноември. Италианецът е бил там по самостоятелна покана. Събитието в испанската столица е било отдадено на софтуерната стратегия TransferRoom. Тя разрешава на клубовете да водят директна връзка между тях при прехвърляния. В базата данни на програмата са оповестени данните на стотици футболисти, в това число информация като тяхната заплата и трансферна сума.

Продуктът се употребява от спортни шефове, мениджъри и скаути в целия свят. На събитието са били поканени 170 души от 140 клуба, основани в 31 страни, написа " Тема спорт ".

Джарета бе единственият представител на български отбор. Най-много бяха пратениците от Англия - 31 и Испания -17. Сред показаните клубове бяха Атлетико (Мадрид), Валенсия, Севиля, Виляреал, Евертън, Уулвърхемптън, Лийдс и Кристъл Палас. Там участва и спортният шеф на Осиек Ален Петрович - ЦСКА в профил хърватите в Лига Европа през лятото.

Идеята на TransferRoom е да ограничи въздействието на футболните сътрудници върху покупко-продажбите и да концентрира диалозите непосредствено сред клубовете. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР