Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета коментира бъдещето си на

...
Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета коментира бъдещето си на
Коментари Харесай

Джарета: Не се притеснявам за поста си в ЦСКА

Спортният шеф на ЦСКА Кристиано Джарета разяснява бъдещето си на " Българска войска " пред " Тема Спорт ". Договорът на италианеца изтича в края на сезона и на този стадий няма индикации дали ще бъде възобновен. Това обаче не тормози Джарета, който споделя, че сега последната му грижа е точно неговият контракт.

" Сега се намираме в стадий, в който би трябвало да дадем, а не да желаеме. Настоящият интервал е тежък за всички. По отношение на моята работа и роля би трябвало да бъда почтен и да слага потребностите на клуба преди всичко. Нужно е да сме фокусирани върху подновяването на шампионата на 6 юни.

С играчите имаме една задача - да спечелим Купата на България и да приключим втори. Ако не реализираме тези резултати, моята задача ще е неуспех. През предишния сезон отпаднахме на полуфинал и отново бяхме втори, само че в този момент би трябвало да създадем крачка напред със спечелването на трофея. Това е значимо за хората. Привържениците желаят да видят тима първенец, а не се интересуват дали шефът ще остане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР