Спортният директор на ЦСКА - Кристиано Джарета говори за осъществилата

...
Спортният директор на ЦСКА - Кристиано Джарета говори за осъществилата
Коментари Харесай

Джарета: Милош Крушчич е идеалното решение за ЦСКА, стремим се към първото място

Спортният шеф на ЦСКА - Кристиано Джарета приказва за осъществилата се неотдавна треньорска промяна при " алените ". Шефът разгласи пред италиански медии, че в случай че не бе напуснал самичък, Люпко Петрович надали щеше да бъде освободен от столичния гранд.

Джарета отхвърли и спекулациите, че ексцентричният му съотечественик Серсе Козми е бил покрай треньорското кресло на " Армията ".

Италианецът е уверен, че ЦСКА се стреми към първото място в крайното класиране на шампионата.

" Треньорът подаде оставка, ние нямаше да го сменим. Сега продължаваме напред с досегашния му асистент. Вярвам, че той ще бъде доста добър треньор. За момента това е идеалното решение ", сподели Джарета пред " Тутомеркато ".

" Никога не съм приказвал със Серсе Козми да пристигна в България. Аз правя оценка спецификата на шампионата, играчите и локалната просвета. Това е повода да не предлагам Косми за треньор в България. Това е треньор, с който на драго сърце бих работил в Италия ", добави още спортният шеф на " алените ".

" Искаме да сме в тройката. Стремим се към първото място. В момента имаме по-малко точки от предстоящото, само че се надявам да наваксаме ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР