Спортният директор на ЦСКА - Кристиано Джарета даде интервю за

...
Спортният директор на ЦСКА - Кристиано Джарета даде интервю за
Коментари Харесай

Кристиано Джарета: В ЦСКА вършим добра работа

Спортният шеф на ЦСКА - Кристиано Джарета даде изявление за италианска медия, в което съществена тематика беше работата му в столичния гранд и спецификата на това да бъде част от българския футбол.

" В ЦСКА вършим добра работа, изключително от позиция на скаутското звено. Трудно можем да притеглим състезател от България. Често търсим малко известни футболисти по света, които могат да станат съществени фигури от най-високо равнище посредством нашия клуб ", добави още италианският експерт.

" В Италия бе доста прелестно да работя, само че почувствах, че нуждая се да отида в чужбина и да опитам ново прекарване. Италианските спортни шефове може да внесем с задграничните клубове доста значими усъвършенствания и взаимно да се усъвършенстваме. България би трябвало да стартира от обновяването в другите структури в отборите, което е основа за повишение на качеството в българския футбол. Сред младите играчи има добър материал, който би трябвало да бъде квалифициран. Това ще стане с помощта на подобаващите структури, с цел да може тези момчета да заиграят в топ шампионатите в Европа ", съобщи италианецът.
 ЦСКА се снабдява с халф от мощно европейско състезание до края на седмицата
ЦСКА се снабдява с халф от мощно европейско състезание до края на седмицата

" Армейците " са напълно покрай третото си зимно попълнение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР