Спортният директор на ЦСКА 1948 Кирил Котев също е ново

...
Спортният директор на ЦСКА 1948 Кирил Котев също е ново
Коментари Харесай

Кирил Котев: Скоро ще вземем играчи от Локо и от други отбори

Спортният шеф на ЦСКА 1948 Кирил Котев също е ново лице и се връща в клуба след повече от две години. Той заема мястото на напусналия Радослав Здравков, който си потегли в символ на взаимност с предходния ментор Любослав Пенев.

" Каквото виждам тези дни, много работа е свършена. И от нас се желае да надградим. Трябва да си реализираме задачите. По отношение на прехвърлянията, чакаме във всеки един миг да се осъществят няколко. Но на този стадий ще си премълча до момента в който не станат факт. Става дума и за футболистите от Локомотив (Пловдив), за които се написа по медиите. Чакаме отговори от други места също по този начин. Иначе селекцията отворена. Съвсем близо сме до привличането на тези футболисти, за които ви споделих. На кои позиции ние си знаем. И ще разберете, когато се осъществят ", стартира Котев преди първата подготовка на ЦСКА 1948.

Попитан дали ще има освободени, преотстъпени или продадени играчи, някогашният централен бранител отговори: " Засега това е групата, плюс чужденците, които още не са пристигнали. С тази група ще работим на този стадий ".

По въпросите за селекцията приказва и новият старши треньор Тодор Янчев:

" Все още не престават медицинските прегледи и на следващия ден ще има такива, защото на някои полетите им идват през днешния ден. Така че намираме тима в едно положително положение – и функционално, и физически са здрави. Хубавото е, че тимът е на 3-о място. Проблеми няма, дай Боже през цялата взаимна работа също да нямаме проблеми. Моето предпочитание е тази част от играчите от есента да се резервира. Някои в действителност играха по-малко, други повече. Сега обаче ще имат опция да се потвърдят. Защото всяко едно ново начало е късмет да се преборят за титулярно място. Може ли 2-3 нови играчи имаме потребност и се водят договаряния с тях ".

" Новите попълнения – най-вече мисля, че въпросният уругвайски бранител няма да пристигна. От българското състезание ще водим играчи и водим с тях договаряния ". Преди дни Найденов написа във фейсбук профила си, че води диалози за привличането на Агустин Сант`Анна. Уругваецът е роден през 1997-а, а последният му клуб е Дефенсор.

" Моето предпочитание беше да задържим тази част от играчите. Да, 3-о място, само че можеше да се вземат още някои точки. Надявам се да затвърдим и напролет резултатите, които бяха реализирани под управлението на Любослав Пенев. Трябва да го поздравим и него. Тези резултати и негова заслуга ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР