Спортният директор на Спартак (Варна) Енгибар Енигибаров е оптимист за

...
Спортният директор на Спартак (Варна) Енгибар Енигибаров е оптимист за
Коментари Харесай

Енгибаров: Спартак тръгва по нов път на развитие

Спортният шеф на Спартак (Варна) Енгибар Енигибаров е оптимист за бъдещето на клуба. Според него тактиката, която " соколите " имат ще им донесе триумф.

" Най-важното е, че има ясна тактика за развиването на Спартак. Изключително съм благополучен, че имам опция да работя в клуба. Откакто се помня Спартак не е бил по този начин финансово постоянен, за което благодаря на господин Николов.
 Геша: Пътищата сред Мъри и Левски към този момент се разделиха
Геша: Пътищата сред Мъри и Левски към този момент се разделиха

" Ще поеме различен тим "

Направили сме екип с помощта на господин Тодор Стойков. Работим съществено и желая да кажа на спартаклийската общественост, че нещата в клуба са сложени на напълно друго равнище. Това, което е било до момента, към този момент няма да е по този начин. В академията ще бъде въведена нова методика, с нови треньори и ново образование. Визията е да сътворяваме наши сполучливи играчи и това ще бъде нашият нов път на развиване. Винаги сме се славили с производството на качествени футболисти. В школата търсим нашите нови лица, новите Стефан Найденов, Живко Господинов, Краси Зафиров, Пламен Казаков... За първия отбор нещата не са лесни, само че работим всяка минута за привличане на футболисти ", съобщи Енгибаров.

Изпълнителният шеф Тодор Стойков също сподели позитивна визия за бъдещото.

" Ще подредим клуба структурно и професионално. Благодаря за поканата на господин Николов, не мислих доста и се съгласих. Всички виждат, че нещата стартират да се трансформират. Убеден съм, че в идващите месеци ще има още изненади за всички, най-много за почитателите. Не инцидентно поканих Енгибар Енгибаров като футболен човек да стане състезателен шеф, тъй като до момента не е съществувала сходна позиция в Спартак. Аз съм човек, който поема отговорност. По този метод ще държа виновни всички, които са под мен структурно, да си извършват задачите. Емблемата на Спартак е тежка и всеки би трябвало на 100% да си извършва отговорностите. Знаете, че в моята кариера постоянно съм играл за първо място. Не инцидентно сме подготвили за господин Николов тъкмо такава фланелка 24/24, това са задачите на клуба! За да знаят всички, че мястото на Спартак Варна е в Първа лига ", съобщи Тодор Стойков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР