Спортният директор на Словацко - Величе Шумуликоски, говори преди гостуването

...
Спортният директор на Словацко - Величе Шумуликоски, говори преди гостуването
Коментари Харесай

Шеф на Словацко атакува Локо Пд

Спортният шеф на Словацко - Величе Шумуликоски, приказва преди гостуването на Локомотив Пловдив от втория прелиминарен кръг на Лига на конференциите. Северномакедонецът бе в Пловдив преди няколко дни, с цел да провежда гостуването на тима.

Чехите ще летят с пряк полет от Бърно до Пловдив, а отборът ще отседне в хотел покрай летището.

"Предпочетохме спокойствието и по тази причина избрахме хотел, който да не е в центъра на града. Стадионът не е от най-модерните. Преживял съм редица такива неща в Русия. Говореха за построяването на нова естрада, само че евентуално това е музика от доста далечното бъдеще ", сподели Шумуликоски.

"Пловдив към момента носи най-силните признаци на социализма. Очаква ни доста задушно време на мача. Броят на членовете на цялата делегация е тъкмо избран от УЕФА. Имаме право на 55 души. Това е обвързвано с срещу епидемиологичните ограничения. "

В Пловдив Шумуликоски вечеря с някогашния си съотборник от националния тим Ванчо Траянов.

"Ванчо игра в Пловдив съвсем през цялата си кариера. В момента към момента работи за Локомотив. Дори не говорихме за техния тим. Освен това се поверявам на нашите момчета и мисля, че те могат да отстранят Локомотив Пловдив ", сподели още Величе Шумуликоски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР