Спортният директор на Шалке 04 Йохен Шнайдер разкри какви са

...
Спортният директор на Шалке 04 Йохен Шнайдер разкри какви са
Коментари Харесай

Шеф на Шалке: Текпетей имаше нужда да смени отбора

Спортният шеф на Шалке 04 Йохен Шнайдер разкри какви са били аргументите клубът от Гелзенкирхен да приключи наема на Бърнард Текпетей във Фортуна (Дюселдроф) и да го прати в Лудогорец.

" Бърнард имаше сложна година в Дюселдорф. За страдание за него сезонът не мина по този начин, както всички се надявахме. В духа на спортното му развиване, което към този момент не изглеждаше допустимо в Дюселдорф, видяхме нуждата да го подкрепим в предварително преустановяване на наема. Пожелаваме му да възвърне силата си в Лудогорец ", сподели Шнайдер пред немските медии.  Новият в Лудогорец: Можем да влезем в Шампионската лига
Както е известно, българският първенец ще заплати 200 000 евро на Фортуна за предварителното преустановяване на контракта на крилото.

Разградчани ще могат да купят Текпетей още следващата година. Той два като преотстъпен за две години, само че със наложителна алтернатива за откупуване. Тя може да бъде задействана още през лятото на 2021 година. Нещо повече - в Разград даже са приготвили перманентния контракт на Текпетей, който ще влиза в действие от следващата година и ще бъде за период от 3 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР