Спортният директор на Септември София – Кристиян Добрев, не успя

...
Спортният директор на Септември София – Кристиян Добрев, не успя
Коментари Харесай

Кристиян Добрев: Това е страхотен успех за Септември

Спортният шеф на Септември София – Кристиян Добрев, не съумя да скрие насладата си от промоцията на клуба в efbet Лига. Столичани си осигуриха място в елита на българския футбол, откакто завоюваха нужната една точка при визитата си на Спортист Своге.

„ Благодаря за поздравите. Това е страховит триумф за целия клуб. За мен това е един образец за всички тимове, че по този метод с млади момчета задачата може да бъде реализирана. В един миг бяхме изостанали,н о през втория полусезон играхме доста добре, изключвам днешния мач, тъй като напрежението си сподели думата. Поздравявам всички в нашия клуб, треньорите, личния състав, масажисти, само че най огромната заслуга е на момчетата. Надявам се, че следващата година ще продължат в в тази възходяща линия. Не е нищо ужасно да даваш късмет на млади български футболисти. Малко повече самообладание би трябвало. Тези млади момчета заслужават да играят в най-високото ниво”, показа Добрев.

„ Нашите условия, малко нескромно, само че те са най-хубавите в София Всичко зависи от децата да заловен този късмет. Ние имаме търпението да изтърпим всички недобри мачове. Апелът ми към всички е за самообладание към младите, това е методът футболът у нас да тръгне нагоре. Тази една година бе доста по-ползотворна от спортно-технически проект. Мисля, че нашият тим е една концепция по-подготвен за efbet Лига”, сподели още той.

Добрев показа, че към момента не е ясно на кой стадион ще семейства Септември София в efbet Лига.

Чуйте цялото изявление с Кристиян Добрев в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР