Спортният директор на Септември (София) Кристиян Добрев коментира пред Sportal.bg

...
Спортният директор на Септември (София) Кристиян Добрев коментира пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Септември бесни на БФС: Това е идиотизъм и толкова несериозно

Спортният шеф на Септември (София) Кристиян Добрев разяснява пред Sportal.bg вчерашното решение на БФС, касаещо бъдещето на сезон 2019/20 във Втора лига. Както е известно, ПФЛ организира допитване до клубовете от Втора професионална лига, а от тяхното гласоподаване ще бъде предпочетен един от следните два разновидността за образуване на извънредно класиране през сезон. Вариантите са два – доиграване на всички 12 кръга или преустановяване на шампионата с приемане на класирането досега за извънредно. От Септември обаче считат, че анкетата е безсмислена и шампионатът няма да бъде доигран поради тимове, които имат финансови проблеми. Добрев е на мнение, че най-хубавият вид е да се изиграят два баража сред ЦСКА 1948 - Септември (София) и Локомотив (София) – Монтана.

" Не знам кой го измисли това. За мен това е една идиотщина, тъй като взеха решение да доиграят някакви мачове в ППЛ. Имаше конспирация в Трета лига – Югозапад и взеха решение да играят бараж, а внезапно взеха решение за Втора лига да пуснат една анкета, която да бъде попълнена от тимовете. Всяка седмица четем – едната са Балчик, втората са Гълъбово, третата са Нефтохимик, четвъртата са Горна Оряховица по какъв начин нямат благоприятни условия и пари да съществуват във Втора лига. Сега ще пускат анкета, която на понятен език е: „ Искате ли да изхарчите едни 50 хиляди лв. безсмислено за 12 мача, или желаете настоящето класиране да бъде извънредно. В случая кой е миропомазан? Отборът на ЦСКА 1948. Те сега са с мач повече от нас, водят ни с три точки, с помощта на служебната си победа против Поморие. Те почиват поради мача с Верея, и в случай че ние си вземем нашия, ставаме с равни точки. Имаме пряк дуел в Драгалевци. Какво се чака да попълнят клубовете? Това е идиотизъм и толкоз несериозно. Толкова ли беше мъчно да се създадат два баража сред заинтригуваните тимове? ", стартира Добрев.
 ЦСКА 1948: Ние сме за доиграване, само че при преустановяване е заслужено да сме първи
" След като има конспирация, ти не можеш да пуснеш болшинството от тимовете да дават мнение. А в този момент какво? Първа лига се споделя efbet и дайте да качим фирмения тим, с цел да бъде всичко цветя и рози. Това добре го измислиха виновните фактори от БФС. Ако бяха създали баражи и ни бяха победили, щяхме да ги поздравим. И през вчерашния ден техен представител излиза и вика: „ Ние справедливо сме първи “. Какво ще рече по почтен път? Те постоянно се бият в гърдите и споделят „ по почтен път “. Сега ще вършат анкета сред тимове, които са финансово затруднени и ги питат „ Искате ли да похарчите едни пари? “. Никой няма да желае ".
 ПФЛ прави допитване до клубовете във Втора лига, преглеждат два разновидността за завършек на сезона
" Насрочват някакъв бараж, който ще бъде след 10 и 15 юли, действително след два месеца. Ще играеш този бараж против тим, който е играл 7 или 8 мача в шампионата на А група. Направил си е подготовка, а ти няма с кой да играеш мачове. Ти си жертван още от началото на тази анкета. Тази нелепост, която сътвориха, е пренебрежение към нашия тим. Двата тима, които са ощетени, сме ние и Локомотив (София) ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР