Спортният директор на Септември Георги Марков демонстрира странно поведение след

...
Спортният директор на Септември Георги Марков демонстрира странно поведение след
Коментари Харесай

Шеф на Септември със странно поведение след мач, гаври се с Лудогорец

Спортният шеф на Септември Георги Марков показва необичайно държание след домакинската загуба на неговия отбор с 1:4 от Лудогорец. Според шефа повода за провалянето били многото дарове на съдиите, като не спря да се подиграва на орлите. Неадекватното му държание изненада публицистите, пред които приказва.

“И през днешния ден доста дарове. Все на техни мачове се случват такива неща. Защо не дадоха жълт картон на Моци? А след мача се радват като дребни деца пред почитателите си и им метат фланелки. Те са шест индивида, а те им хвърлят 10 фланелки, три им останаха. Но скоро този балон ще се спука”, разяснява Георги Марков.

В този мач реферът Георги Кабаков направи две неточности, които обаче въобще не повлияха на дуела. Той спести по един жълт картон на двата тима - на Моци за задържане на футболист в центъра на терена и на Янко Сандански, който удари с лакът в лицето Марселиньо.

Това се стори задоволителен мотив за офанзива на Марков, който е прочут с положителните си познанства с хора от един кръг, гравитиращ в баровските околности на София, за който се твърди, че управлява 4-5 тима и се занимава с куп съмнителни неща в родния футбол, а в този момент се е заел да сменя Борислав Михайлов с техен човек като началник на БФС.
Първа лига 10 кръг, неделя 24 септември  Септември (София) 1:4краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР