Спортният директор на Рома Мончи сподели, че клубът е настроен

...
Спортният директор на Рома Мончи сподели, че клубът е настроен
Коментари Харесай

В Рома са оптимисти за оставането на Флоренци

Спортният шеф на Рома Мончи показа, че клубът е надъхан оптимистично по отношение на договарянията с Алесандро Флоренци за нов контракт. Главният човек в управлението на “вълците” приказва пред медиите след представянето на новите попълнения на отбора Давиде Сантон и Антонио Миранте.

Tutte le foto della seduta giallorossa al Tre Fontane nella nostra gallery!

https://t.co/mxEoDH3lb1#ASRoma pic.twitter.com/9lz4oEzeFh
— AS Roma (@OfficialASRoma) 12 юли 2018 година
“Все още ни липсва нещо малко в диалозите с Флоренци, само че съм по-обнадежден, в сравнение с преди седмица. Двете страни се приближиха много, само че към момента е рано да кажем, че договорката е приключила”, стартира Мончи.

Директорът на “джалоросите” разяснява и слуховете за разлъка с бразилския пазач Алисон, който е свързван с трансфер в Реал Мадрид и Челси.

Scatti dall'allenamento al Tre Fontane #ASRoma pic.twitter.com/Ai92q1FWOg
— AS Roma (@OfficialASRoma) 12 юли 2018 година
“Във футбола се знае какви дейности подхваща даден клуб, само че от време на време информацията в медийното пространство не е такава, каквато в действителност е. Важно е дали Рома желае да продаде Алисон, а не желанието на играча. Винаги преглеждаме добре това, което е от изгода за клуба. Няма да приказвам за негови заместници, тъй като мисля, че Алисон ще остане тук. Когато пристигна моментът да го продадем, ще помислим”, сподели още спортният шеф на “вълците”. Серия А 38 кръг, неделя 20 май  Сасуоло 0:1краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР