Спортният директор на РБ (Лайпциг) Ралф Рангник пак коментира спекулациите

...
Спортният директор на РБ (Лайпциг) Ралф Рангник пак коментира спекулациите
Коментари Харесай

Лайпциг: Няма да променим позицията си спрямо Тимо Вернер

Спортният шеф на Република България (Лайпциг) Ралф Рангник отново разяснява спекулациите по отношение на бъдещето на нападателя Тимо Вернер. Той държи на позицията, че немският национал ще би трябвало да бъде продаден, в случай че продължава да отхвърля предложение за нов договор.

" Нашата позиция е такава, че в случай че Вернер не си удължи контракта, то би трябвало да смени тима. Кога ще си тръгне? Тимо първо би трябвало да се споразумее за персоналните условия с различен клуб, който е задължен по-късно да се свърже с нас. Но това още не се е случило”, споделя Рангник, представен от Sport1.

Договорът на нападателя с Република България Лайпциг е до лятото на 2020-а година. През тази пролет се съобщаваше за интерес към 23-годишния нападател от страна на Байерн (Мюнхен) и от Ливърпул, чийто немски управител Юрген Клоп е осведомен доста добре с качествата му.

През сезона до момента Вернер има 36 мача във всички шампионати, в които е вкарал 19 гола и е направил 11 асистенции. В събота отборът му излиза против Байерн във финала за Купата на Германия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР