Спортният директор на пожела да даде специално изявление във връзка

...
Спортният директор на пожела да даде специално изявление във връзка
Коментари Харесай

Гонзо: Няма как да подкрепя протести, призоваващи към насилие, разруха и анархия

Спортният шеф на пожела да даде особено изказване във връзка със следния въпрос:

“Във връзка с появили се апели за митинги от профил на мое име и с моя фотография, декларирам, че нямам фейсбук профил, както и, че не подкрепям никаква връзка с фен-страници и групи на мое име. Всякакви профили с моето име и моята фотография, са подправени, а основателите им са непознати за мен.

Като дълготраен състезател и футболен управител, имам вяра, че триумфите – както в спорта, по този начин и в живота, се реализират с доста труд и струпване на достижения. В този смисъл няма по какъв начин да поддържа митинги, призоваващи към принуждение, съсипия и безредица.

През последните години държавното управление отдели големи за българските мащаби средства за спорта, по тази причина среща и моята поддръжка. Вярвам, че само с доста работа и съблюдаване на законите, можем да продължим да просперираме. Затова приканвам моите почитатели, почитателите на Локомотив Пловдив и, както и всички българи, към успокоение. И дано решенията за това кой да ръководи, да бъдат взети на изборите напролет, а не под натиска на уличното принуждение и безредиците.”
 efbet Лига 4 кръг, неделя 30 август  Локомотив (Пловдив) 2:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР