Спортният директор на Нефтохимик Бургас Константин Джамбазов коментира положението в

...
Спортният директор на Нефтохимик Бургас Константин Джамбазов коментира положението в
Коментари Харесай

Костадин Джамбазов за кризата в Нефтохимик

Спортният шеф на Нефтохимик Бургас Константин Джамбазов разяснява ситуацията в клуба поради и оставката на изпълнителният шеф Николай Тодоров.

"С оглед обстановката в която е клуба двамата си подадоха оставките, на 10 ноември имаме Общо заседание и ще забележим дали ще бъдат признати. С този орязан бюджет е тежко, в клуба играят млади момчета от района, това е добре за клуба и града, те имат бъдеще. Бюджетът е на най-малко, плащаме пари за общинска база, имаме пари за провеждането на срещите, не може клубът да е общински, а да плащаме наем за базите. Ще желаеме среща с общината, с цел да се води естествен подготвителен развой. Ще се борим до последно за оставането си във Втора лига ", разяснява Джамбазов.

"След отпадането от Първа лига, ние би трябвало да търсим вид за клуба, тогава са давани много солидни заплати, само че това си е решение на предходните ръководители, притежател на тима е Община Бургас. Този клуб е на Общината, не е мой, не е на хората в клуба. Плащаме към 40 000 на година да упражняваме на терен 20/40 ", добави Джамбазов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР