Спортният директор на Монтана Михаил Мадански остана доволен от представянето

...
Спортният директор на Монтана Михаил Мадански остана доволен от представянето
Коментари Харесай

Мадански: Сами сме си виновни

Спортният шеф на Монтана Михаил Мадански остана удовлетворен от представянето на играчите си в мача с Левски на " Герена " за Купата на България. Той разкри съжалението си, че срещата се игра в София, а не в Монтана, макар че отбора му бе хазаин, само че въпреки всичко призна, че главната виновност по тази причина е в клуба.

" Като показване на Герена, съм доста удовлетворен, по какъв начин изглеждаше тима. Създаде се усещане на добър футболен дуел. Оказа се, че не може да се откри в района стадион, който да поеме агитката на Левски. Освен това не знам за какво, когато един отбор семейства, би трябвало да приема цялата агитка на гостуващ тим. Това, което видях на стадиона, напълно умерено можеше да приемем днешната агитка на " сините " в " Чипровци, а също така в Криводол стадионът е по-хубав от половината игрища в България. Така или другояче всичко е минало. Не е най-същественото това. Ако бяхме играли в района, можеше да се резервира чара на Купата, където дребният отбор чака гранда, а и хората щяха да се зарадват.

Това тотално изчезна през вчерашния ден и през днешния ден, пред стадионите с празните трибуните. Какъв е смисъла на осигурим терена за Първа лига, когато играем във Втора лига. Получаваме писма от БФС и от Лигата, само че нямам отговор. В Криводол е прекрасен стадионът, само че нямаше по какъв начин да се лицензира за Първа лига преди да влезе в елита. Те играят в Първа лига, само че в окръжната.

Наемите на Ловеч и " Васил Левски " бяха доста скъпи, по тази причина взехме решение да играем тук. Има доста време до края на сезона, само че споделих на отбора, че не би трябвало да съжаляват за този мач, а да се опитат да създадат по този начин, че следващата година да играем четири пъти с Левски.

Убеден съм, че щеше да стане по-интересен мача, а и публиката щеше да е повече, в случай че се играеше в Монтана. Все отново, с цел да не играем там виновността е наша. В лицето на управлението разясня, че от близко две години играем отвън Монтана. Прави се всичко допустимо. Стадионът е подготвен, само че има гаранции, в случай че влезем преди този момент, можем да го развалим и да пропадне гаранцията. Очаквам да е подготвен за дербито с Ботев (Враца) ", приключи шефът в Монтана
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР