Спортният директор на Монтана д-р Михаил Мадански подходи с чувство

...
Спортният директор на Монтана д-р Михаил Мадански подходи с чувство
Коментари Харесай

От Монтана успокоиха ЦСКА: Тази година решихме, че няма да печелим Купата

Спортният шеф на Монтана доктор Михаил Мадански подходи с възприятие за комизъм след изтегления чоп за Купата на България, след който на тима се падна ЦСКА.

" Тежък, само че прелестен чоп. Винаги съм казвал, че в тези мачове за Купата по-добре да ти се падне мощен тим, в сравнение с... То слаби тимове няма, само че по-добре подобен, който ще притегли аудитория и ще стане празник за града. Понякога тези срещи за Купата имат тъкмо подобен резултат.

 Левски с дилетанти за Купата на България, ЦСКА против Монтана Обновена
Левски с дилетанти за Купата на България, ЦСКА против Монтана

Лудогорец гостува на Несебър, Славия в Благоевград

Сега да ги разясня ЦСКА, мисля, че е ненужно. За мен са най-силният тим в нашето състезание все още. Убеден съм, че няма да ни подценят. ПАк споделям - дано се изпълни стадиона, да стане празник за града. Ние, несъмнено, ще се подготвим добре. Дразнителят е извънредно огромен. В последна сметка чарът на мачовете за Купата ще продължи в Монтана, тъй като трета поредна година към този момент играем против ЦСКА или Левски, постоянно по този начин започваме. И, в кръга на шегата, в случай че на хората от Монтана не им харесва, повече няма пристигам на чоп.

Тази година сме решили да не печелим Купата, ще я оставим на втори проект. Или най-малко няма да играем край. За нас шампионата е приоритет, тъй че в Купата каквото се получи. Е, кой може да отпише мач против ЦСКА? В рамките на разсъдъците в случай че разсъждаваме, разликата в класите сред нас и ЦСКА е голяма. Няма смисъл да се палим авансово. Мачът ще го изиграем с доста мисъл, с добра подготовка, с огромно наслаждение и всичко футболно, което човек би поискал ", разяснява с усмивка Мадански.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР