Спортният директор на Милан Рики Масара разкри, че след края

...
Спортният директор на Милан Рики Масара разкри, че след края
Коментари Харесай

Шеф на Милан: След края на сезона ще обсъдим ситуацията около Златан

Спортният шеф на Милан Рики Масара разкри, че след края на сезона ще се състои среща сред клубното управление и звездата на отбора Златан Ибрахимович, на която ще бъде разисквано неговото бъдеще на “Джузепе Меаца”. Както е известно, договорът на нападателя изтича точно в края на акцията.

“Ибрахимович е първенец, тимът доста се усъвършенства с неговото идване. Но след края на сезона би трябвало да обсъдим обстановката, в това число и неговия мироглед върху нея. Той искаше да помогне на Милан по време на сложен за клуба интервал. Няма потребност да споделям, че всеки тим е по-добър с Ибрахимович в него, защото той е свръхестествен състезател.
Massara to Sky: “Ibrahimovic is a champion. We will evaluate with him if there are the conditions to move forward together. We have an agreement with the six players with expiring contracts to extend until August.” https://t.co/uMrjdGOBMV
— Milan Eye (@MilanEye) June 22, 2020 Милан не трябва да остава отвън Европа задълго, тъй че класиране за евротурнирите безусловно е основната ни цел. Непрестанно обсъждаме обстановката със притежателите и Иван Газидис. Обединената ни концепция е да върнем Милан към върха на италианския и европейския футбол. Има избрани параметри, които би трябвало да съблюдаваме, само че не желаеме да се отхвърляме от желанието ни да бъдем конкурентоспособни. Пандемията форсира финансовата рецесия за футболните клубове. Всички се опитваме да комбинираме обещаващи младежи с по-опитни фигури, които да им оказват помощ да станат зрели”, разяснява пред “Скай Спорт Италия” Масара, който също по този начин удостовери, че контрактите на шведа, Джакомо Бонавентура, Лукас Билия и преотстъпените в отбора играчи са били удължени до август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР