Спортният директор на Милан Масимилиано Мирабели взе отношение по горещата

...
Спортният директор на Милан Масимилиано Мирабели взе отношение по горещата
Коментари Харесай

Спортният директор на Милан защити Донарума и нападна Райола

Спортният шеф на Милан Масимилиано Мирабели взе отношение по горещата тематика за бъдещето на вратаря Джанлуиджи Донарума на “Сан Сиро”. По-рано през седмицата стана ясно, че сътрудникът на играча е изпратил писмо до управлението на “росонерите”, подписано и от юристите на Донарума, с гледище договорът, който подписа през лятото, да бъде анулиран. В претекстовете си те упорстват за това, че до договора се е стигнало след психически напън и морално принуждение.

В снощния мач с Верона за Купата на Италия почитателите на Милан опънаха транспаранти против Донарума, който също по този начин беше обиждан. Младият вратар одобри тежко ставащото и се разплака. Наложи се той да бъде успокояван от съотборниците си, а треньорът Дженаро Гатузо съобщи, че е неверно Джиджо да бъде сравняван с страшилище. Мирабели се съгласи, че не е обикновено почитателите да освиркват играчите от личния си тим и хвърли виновността за ставащото се върху сътрудника Райола, който дефинира като шоумен.

“Говорих с Донарума и той не ми сподели, че желае да напусне. Разбираме разочарованието на почитателите, само че протичащото се не е по негова виновност. Знаем от кое място идва всичко и ще реагираме. Нямам планувани срещи с Райола. Няма какво да си кажа с него. Донарума има контракт до 2021 година.

Нямаме желание да го продаваме. Той обича клуба. Трябва да го защитим от господина, който се пробва да ни унищожи. Един ден Джиджо ще разбере кой е бил положителния и кой лошия”, разяснява Мирабели. Все отново той не отхвърли опцията в Милан да прегледат оферта за Донарума, в случай че пристигна такава, само че тя би трябвало да отговори на упованията на “росонерите”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР