Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков, заяви при представянето

...
Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков, заяви при представянето
Коментари Харесай

Георги Караманджуков: Налага се да сменим цяло поколение

Спортният шеф на Лудогорец - Георги Караманджуков, съобщи при представянето на новото попълнение Аслак Фон Витри, че качествата на норвежкия бранител ще се впишат добре в тима на " орлите ". Toй добави, че селекцията е отворен развой и не е изключено да има още нови играчи до затварянето на трансферния прозорец.

Той призна, че мъчно се намират заместници на Марселиньо, Светослав Дяков, Козмин Моци и други, които бяха в основата на най-големите европейски триумфи на " орлите ". Караманджуков приказва изцяло за селекцията по време на представянето на новия футболист в състава - крайния защитник Аслак декор Витри.

" Знаете, че постоянно сме го казвали, че селекцията е отворен развой. Правим нужните попълнения, с цел да увеличим конкуренцията. През тези 2-3 години ни се падна тежката задача да сменим едно потомство, което донесе доста наслада с представянето си и в Лига Европа, и в Шампионска лига. Беше доста мъчно да намерим заместници на Дяков, Марселиньо, Моци, Владо Стоянов, Вандерсон и други, които се записаха със златни букви в историята на Лудогорец и българския футбол. Трудно е, само че мисля, че съумяваме ", сподели Караманджуков.

" В момента разполагаме с най-младия тим, който ще има потребност от време, напасване, тъй като един трансфер, с цел да е сполучлив, е освен какъв брой пари клубът ще заплати, а дали футболистът ще отговори на упованията и ще пасне. В Лудогорец играем всеки мач за победа. Има футболисти, които са играли на по-ниско равнище и задачите са били други. Привличането на Аслак е за да подсилим позиция десен бранител, може да играе и вляво. Впечатлил е скаутите, с експедитивност, темперамент и мислим, че ще се впише в нашия тим. Пожелавам му триумф ", добави той.

" Всичко по отношение на неговите документи е наред. Той е жител на Европа. Чакаме разрешението за работа. Договори, жълти, карти всичко е налице. Утре обаче е крайният период за регистрация на футболистите за групите на Лига Европа ", сподели още шефът на 11-кратните първенци на България.
 Новото попълнение на Лудогорец: На 100% съм подготвен да взема присъединяване в мача против Левски
Новото попълнение на Лудогорец: На 100% съм подготвен да взема присъединяване в мача против Левски

Идвам от Швеция, където дербитата се играят пред 50 хиляди индивида, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР