Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков разясни няколко неща при

...
Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков разясни няколко неща при
Коментари Харесай

Георги Караманджуков: Преговаряме с още играчи

Спортният шеф на Лудогорец Георги Караманджуков обясни няколко неща при старта на подготовката на първенците.

"Знаете, че футболистите, които представяме през днешния ден, имат контракти от Нова година. Идват като свободни сътрудници, желая да им пожелая триумф, с двамата се разбрахме доста бързо. Искам да им пожелая триумф с Лудогорец ", разяснява спортният шеф на Лудогорец Георги Караманджуков при представянето на новите попълнения на Лудогорец - вратарят Падт и португалецът Гонсалвеш.

"Да пожелаем триумф на Моци, от другата страна на барикадата, където нещата са много по-трудни, той ще го усети. Той е същински експерт, който обича Лудогорец. В последните две-три години променихме малко политиката, обърнахме повече внимание и на Академията. Имаме към този момент тим и в третия ешелон, подобряваме и изискванията. Доминик Янков с изявите си сподели, че се развива добре. Беше определен и за най-хубав млад играч. Това ще бъде пътят. Част е към този момент от националния тим на България.

Преминаваме през тежък интервал, с работа и неизменност, тези които остават, уверен съм, с футболистите които разполагаме имаме новите Марселиньо, Моци, Владо Стоянов. Антон Недялков е част от гръбнака на Лудогорец. Очаква ни тежка година, само че аз съм спокоен, защото Лудогорец постоянно се е изправял против съществени провокации. Станахме безапелационен първенец, пет кръга преди края, това докара до спад на мотивацията ", сподели още Караманджуков.

"Не е затворен трансферния интервал. Всеки футболист се притегля със единодушието на треньора, имаме още играчи, с които преговаряме. Имаме задоволително положителни футболисти, би трябвало ни още малко сработеност ", добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР