Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков, направи равносметка за

...
Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков, направи равносметка за
Коментари Харесай

Караманджуков: Лудогорец изпрати една от най-успешните си години

Спортният шеф на Лудогорец - Георги Караманджуков, направи равносметка за представянето на тима през миналата 2023-а на конференция на клуба. Според него " орлите " са изпратили една от най-успешните си години в историята.

" Изпращаме доста тежка и сложна, само че в същото време една от най-успешните години в историята на Лудогорец. Започнахме с доста травми при започване на януари, което докара до привличането на нови футболисти в последния миг. Спечелихме една сложна, само че доста сладка купа. След малко съмнение в представянето и в нашето състезание, и в Европа, имахме удоволствието през последните 50 дни да се любуваме на Лудогорец, който всички желаеме да виждаме и който се харесва на хората и на нашите притежатели.

Искам да употребявам опцията да благодаря на всичките треньорски екипи, които работиха през годината, на момчетата, на медицинския щаб, на всички от управлението на Лудогорец и на притежателите за това, че постоянно имаха вяра, даже в сложните моменти, които имахме.

Специално желая да благодаря на господин Дерменджиев, който съумя да върне самочувствието, доверието и вярата в качествата на футболистите. Мисля че единомислещо може да кажем, че Лудогорец направи приказен край на 2023 година.

За половината от тези имена, които се спрягат за Лудогорец, не знам дали има и един % успеваемост. Когато има нещо действително, незабавно ви осведомяваме. Не сме криели да споделим пред вас протичащото се в клуба.

Лудогорец постоянно е имал най-хубавите футболисти, това е през цялото време. Като удостоверение на моите думи, бих желал да напомня последните 5-6 изходящи прехвърлянето, които потвърждават, че нашите футболисти съумяват да играят на доста високо равнище. Каули и Сантана са в топ 5 на халфовете в Бразилия. Виждате какво вършат Тиаго и Кирил Десподов, което демонстрира, че Лудогорец има най-хубавите футболисти. И без тях тимът откри своето лице и се надявам, че дружно с треньорския щаб ще реализираме дилемите на Лудогорец ", съобщи Караманджуков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР