Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов не остана много

...
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов не остана много
Коментари Харесай

Гонзо: ЦСКА показа, че може да елиминира отбори от елита, бием ли Левски, ще сме в Топ 3 до плейофите

Спортният шеф на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов не остана доста удовлетворен от обстоятелството, че жребият отреди смърфовете да са домакини на ЦСКА 1948 в 1/4-финалите от шампионата за Купата на България.

“Не считам, че жребият е лек. ЦСКА сподели, че може да отстрани тимове от първа дивизия. Наблюдавам ги от дълго време и би трябвало да подходим съществено. Ние сме носители на Купата и желаеме да я защитим. Трябва да създадем селекция, тъй като ни излизат двама съществени футболисти - Стивън Езе и Георги Илиев. Сега желаеме да победим Левски и да сме втори. Доброто ни показване се дърлжи на треньора и футболистите”, сподели Гонзо, който разгласи, че в случай че пред Локомотив се открие късмет за купата, тя ще бъде атакувана.

“Гледаме да сме покрай Лудогорец. Ако ни се отдаде опция да нападаме купата - за какво не? Сигурен съм, че по този начин мислят и ЦСКА, и Левски. Но Лудогорец е най-стойностният отбор”, добави Иванов, след което приказва за идния мач с Левски.

“Мачът с Левски е значим, тъй като при победа ще ни даде място в тройката преди плейофите. Левски е сериозен тим - с тактическа дисциплинираност и положителни играчи. Дерби е, само че се надявам Локомитив да победи. Предстои черно-бяла Коледа и се надявам идващия ден да се трансферира и на стадиона”, обясни спортният шеф на черно-белите, който сподели няколко думи и по отношение на зимната селекция.

“Да приказваме авансово за селекция, няма смисъл. Търсим от два месеца хора на позициите на Стивън Езе и Георги Илиев”, приключи Гонзо. efbet Лига 19 кръг, понеделник 9 декември  Дунав 0:3краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР