Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов, заяви, че клубът

...
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов, заяви, че клубът
Коментари Харесай

Гонзо сподели как ще се процедира с Езе, който иска да бяга от клуба

Спортният шеф на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов, съобщи, че клубът не възнамерява да вади Стивън Езе от състава поради отхвърли му да подпише нов контракт. Контрактът на бранителя е до края на декември.

"Езе има контракт с нас до декември. Дали той ще играе - това го взема решение треньорът. Според мен той е значим футболист и до момента в който взима заплата, на него ще се разчита. Не е наложително един състезател да преподписва, в случай че не желае. Той отхвърли да го направи и ние почитаме позицията му. Но аз го познавам и съм уверен, че до декември той ще бъде предан на отбора ", съобщи Гонзо.

"До 3:0 контролирахме обстановката. Важно е тези срещи да бъдат взимани, те са от наложителните. Но мач става, когато и двата тима желаят да играят. Когато обаче единият отбор гледа единствено по какъв начин да се пази, нещата не се получават. Победата ни през днешния ден беше доста лесна - реализирахме три попадения, а имахме и друга обстановка. Локомотив израства с всеки минал дуел ", приключи Иванов.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР