Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов говори пред Sportal.bg.

...
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов говори пред Sportal.bg.
Коментари Харесай

Гонзо пред Sportal.bg: Левски отдавна да е фалирал, ако не бяха феновете

Спортният шеф на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов приказва пред Sportal.bg . Силният човек в клуба съобщи, че отборът се бори да завоюва Купата на България и да се класира за европейските клубни шампионати. Гонзо не пропусна да разяснява и обстановката в Левски.
 Интервю с Георги Иванов - Гонзо @@@
" Започваме да влизаме в темп. Смятам, че за футболистите е малко по-сложно, тъй като имат малко време за подготовка до първия формален мач. Борим се за евротурнирите и да спечелим Купата. Запазихме тима и футболистите, които са ни нужни. Имаме всевъзможни шансове, с цел да реализираме задачите. Вече имаме набелязани играчи. Трябва да разчиташ на млади гении, когато ги имаш. Никой няма да се откаже от млад футболист и да се опита да го наложи. Ние имаме уравновесен тим от българи и чужденци ", съобщи Иванов пред Sportal.bg .
 Интервю с Георги Иванов - Гонзо @@@
" През идната годината задачите ще са по-високи. Ще гоним европейските шампионати и по-предно класиране ", добави още той.
 Интервю с Георги Иванов - Гонзо @@@
" В Левски имаше такава рецесия и преди Спас Русев и преди Божков. Проблеми с лиценза, проблеми със притежателите, само че Левски сподели за какво е популярен клуб. Ако не бяха почитателите, Левски да бе банкрутирал от дълго време. Смятам, че при всички положения това, че Наско Сираков става президент, ще бъде позитивно за Левски. Качествата, които има, няма смисъл да приказвам. Сигурен съм, че ще успее ", разяснява Гонзо и добави, че Локомотив има всички шансове да победи Левски за Купата.

ГАЛЕРИЯ

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР