Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов – Гонзо потвърди,

...
Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов – Гонзо потвърди,
Коментари Харесай

Гонзо потвърди, че трима играчи на Локо имат симптоми за COVID-19

Спортният шеф на Локомотив Пловдив Георги Иванов – Гонзо удостовери, че трима футболисти от състава имат признаци за COVID-19. Това са Илко Пиргов, Бирсент Карагарен и Кенан Муслинович. На играчите на Локомотив Пловдив са им направени тази заран проби.

“Днес са направени на всички футболисти. Днес тестванията ще покажат истината. Аз мисля, че огромна част от тестванията не отразяват истината. Длъжни сме да вземем ограничения “, разяснява притежателят на Локомотив Пловдив Христо Крушарски.

„ Трима футболисти имат признаци - Илко Пиргов, Карагарен и Кенан. Резултатите от тестванията ще излязат следобед “, показа Гонзо.

„ Не е несъмнено, че имат ковид. Имат признаци – имат температура, боли ги гърлото. Футболистите са изолирани и сме създали всичко допустимо, с цел да ги изолираме от тима “, добави спортният шеф на Локомотив Пловдив.

„ Коронавирус може да хванем и в този момент. Последният тест, който вършиха футболистите бяха преди мача с ЦСКА. Нека изчакаме и да забележим какви са резултатите. На мен ми направиха тест и съм чист “, добави Крушарски. efbet Лига 30 кръг, четвъртък 9 юли  Локомотив (Пловдив) 20:30предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР