Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов е вдигнал сериозен

...
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов е вдигнал сериозен
Коментари Харесай

Гонзо чел конско на играчите на Локо Пловдив след победата над Беласица

Спортният шеф на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов е вдигнал сериозен скандал на тима след успеха с 2:1 над Беласица за купата на България в понеделник, написа „ Мач Телеграф “. Още при прибирането на отбора от терена, Гонзо се е провикнал от трибуните всички да го чакат в съблекалнята. Пред играчите и в наличието на треньорския щаб той е изразил много гласовито разочарованието си от представянето против аматьорския отбор.

Петричани с компактна игра в отбрана и рискови контраатаки сътвориха много огромни компликации на „ черно-белите “ и четвърт час преди края на мача имаха задатък в резултата.

Георги Иванов е имал искания към отношението към срещата, към експанзията в средата на терена, както и към точността на пасовете. Той е заплашвал с изпъждане, в случай че отборът не стартира да подхожда съществено към по-слабите си противници.

Нервите на спортния шеф не са издържали, защото представянето против Беласица беше предшествано от домакинската издънка против Етър (1:1).

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски пропусна мача с петричани в понеделник, защото във вторник рано сутринта е пътувал за Турция по бизнесдела. Очаква се той да се прибере в дните преди дербито с ЦСКА в събота и също да поговори с играчите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР