Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков бе гост в

...
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков бе гост в
Коментари Харесай

Шеф на Локо защитава Крушарски и хвали Акрапович

Спортният шеф на Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков бе посетител в настоящо студио “Дерби”. Легендата на Славия разкри забавни неща към финансирането на клуба и се изрече ласкаво за старши треньора на “черно-белите” Бруно Акрапович. Цветков изрази задоволството си от извършената в Турция подготовка, като се надява, че напролет отборът ще реализира положителни резултати в Първа лига.

“В Пловдив всички се бият в гърдите, само че пари дава единствено Христо Крушарски. Клубът е платил 120 000 лв. санкции. Сигурно има доста богати пловдивчани, само че никой не е дал и един лев. Иначе публиката е доста вярна. Ето и в неделя, в студа поддържа тима против Славия. Направихме доста промени в школата. Има нов шеф. Димитър Папазов самичък си покри разноските да се образова в школата на Аякс. След това Крушарски му възвърне част от средствата. Направиха се два терена на стадиона, с цел да има условия за децата”, разяснява Цветков.

“Акрапович е зает съществено с Локомотив и желае да реализира резултати. Чух какви ли не работи за него, само че в Турция се убедих в качествата му. Ще го съдим по резултатите, само че виждате, че след подготовката тимът се показва добре”, съобщи още един от шефовете на “Лаута”.
 Славия - Локомотив (Пловдив) 1:1 @@@В поддръжка на босненския експерт се разгласи и почетният президент на “смърфовете” Христо Бонев. “Искам да поздравя Бруно Акрапович и всички футболисти. Представянето на тима против Славия беше на ненадейно за мен положително равнище. И първият мач против Пирин, и този против “белите” демонстрираха, че отборът върви в вярната посока”, безапелационен бе Зума. Първа лига 21 кръг, неделя 18 февруари  Локомотив (Пловдив) 1:0краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР