Спортният директор на Локомотив (Пд) Георги Иванов коментира пред БНТ

...
Спортният директор на Локомотив (Пд) Георги Иванов коментира пред БНТ
Коментари Харесай

Гонзо: Убеден съм, че Левски ще бъде безкрайно мотивиран да ни елиминира

Спортният шеф на Локомотив (Пд) Георги Иванов разяснява пред " Българска национална телевизия " обстановката в клуба, както и тази в обичания му Левски.
 Интервю с Георги Иванов - Гонзо @@@
" Ще се опитаме да бъдем подготвени за първия мач. Едва ли някой ще може да покаже оптималните си благоприятни условия.

За две седмици тренировки надали всичко ще бъде чудесно. Два месеца си бяха вкъщи състезателите, въпреки всичко. И Купата, и второто място са изцяло постижими. Преследваме и двете цели. Пандемията ни хвана в интервал, в който изграждахме тима.

Предвид тежката обстановка в Левски, може футболистите им да не се усещат оптимално добре. Но те ще имат нов притежател. А и почитателите демонстрираха огромна обич към тима. Убеден съм, че Левски ще бъде безпределно стимулиран да ни отстрани. Но и ние тях.

Неприятна е обстановката в Левски. И преди беше по този начин, само че сподели клубът, че има почитатели, които отделят от залъка си, с цел да го има тима.
 Интервю с Георги Иванов - Гонзо @@@
Хората застанаха зад Сираков. Познавам го. Бил ми е началник. За доста от нещата съм се учил от него. Той е мотиватор. Ще накара всички да се вложат на 100%. От доста години чувам това, за налагането на юношите. Те би трябвало да се постановат сами. С качествата, които демонстрират ", сподели Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР