Спортният директор на Локомотив Георги Иванов - Гонзо изненадващо напусна

...
Спортният директор на Локомотив Георги Иванов - Гонзо изненадващо напусна
Коментари Харесай

Гонзо изненадващо напусна Локомотив

Спортният шеф на Локомотив Георги Иванов - Гонзо изненадващо напусна поста си. Гонзо беше на поста последните над две години, които и бяха извънредно сполучливи за клуба - продобиване на Купата на страната, Суперкупата и сребърните медали от шампионата.

" Няма да продължа да извършвам функционалностите на състезателен шеф. Има недоразумение сред мен и притежателя Христо Крушарски, и най-много неговото съмнение към мен “, показа Иванов. Не е решение от през вчерашния ден за през днешния ден и с цел да бъде реалност моето овакантяване, ще би трябвало нещата да се оформят писмено. Не желая да приказвам, тъй като Локомотив има още един мач да изиграе. Пожелавам триумф на момчетата, само че има в действителност аргументи, които ме карат да бъда чист пред себе си и почитателите на Локомотив Пловдив. Ще пристигна време, когато ще опиша за последните ми месеци в тима, за работата ми или неработата ми на длъжността, която заемах “, съобщи Георги Иванов пред Дарик радио.

Въпреки тежкото начало на сезона Локомотив сега е покрай топ 6. Тимът е седми с 25 точки с шест победи, седем равенства, пет загуби и голова разлика 20:18.

Напускането на Иванов идва преди последния мач на отбора за сезона против Ботев Враца в петък.

Георги Иванов е футболист номер 1 на България и голмайстор на елита. Направи сериозна кариера в Левски и стана един от най-резултатните нападатели на сините. Има над 334 мача и 132 гола в мачовете от шампионатите.

Гонзо е младеж за Локомотив, където и дебютира в мъжкия футбол, с изключение на за Локомотив и Левски е играл още за френския Рен, турския Самсунспор и Газиантепспор и хърватския Риека.

Бивш национал с 33 мача и 4 гола за България.

Шесткратен първенец на България с Левски и четири пъти притежател на Купата на страната със сините.

Бил е треньор на Левски и Черно море, а за един ден беше и треньор на Локомотив през 2012-а година.

От август 2019-а е на поста състезателен шеф в Локомотив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР