Спортният директор на Левски Павел Колев заяви, че в настоящия

...
Спортният директор на Левски Павел Колев заяви, че в настоящия
Коментари Харесай

Колев потвърди: Треньорска смяна в Левски не е на дневен ред

Спортният шеф на Левски Павел Колев съобщи, че в сегашния миг треньорска промяна на Георги Дерменджиев не стои на дневен ред. По-рано през днешния ден се появиха информации, че селекционерът на националния тим на България Петър Хубчев е подал молба за овакантяване, като ще поеме "сините " от лятото.

"Нямам никаква концепция дали това, което се тиражира от ранния следобяд, е правилно. Новината отникъдене е доказана публично. Ние, минимум като клуб, можем да знаем дали националният тим е останал без селекционер. Среща сред Георги Дерменджиев и притежателите на Левски не е имало да му се подсигурява оставането. Особено с подобен претекст ", разяснява Колев.

"Имахме през днешния ден работна среща с Дерменджиев и с (главния скаут) Богдан Патрашку. Говорихме час и половина за селекцията ", добави той. Колев съобщи, че е наясно от кое място идват слуховете.

"Шумотевицата не е инцидентна. Но мен не ме тормози. Наясно съм какво се случва. Знам от кое място идва и за какво. Надявам се на Георги Дерменджиев да не се отрази, само че той има толкоз опит към този момент, врял е и кипял във футбола. Наясно е, че гаранции няма никакви и за никого в Левски, може да бъде заменен след края на сезона, както и аз може да бъда сменен, тъй като това е Левски. Когато не си постигаш дилемите и задачите, които са ти сложени, постоянно може да си тръгнеш. Дали е психовойна, не мога да разясня ", сподели спортният началник на "сините ".

"Към днешна дата има нулев късмет Петър Хубчев да бъде старши треньор на Левски. Първо, аз считам, че Хубчев е към момента селекционер на националния тим, нямам информация за противоположното. Дори и да се стигна до треньорска рокада при нас, занапред ще би трябвало да седнем и да я мотивираме. След това да мислим за разновидности за нов треньор. В момента това не е на дневен ред. Селекцията се прави с присъединяване на Георги Дерменджиев. Излишни спекулации са това ", добави той.

Левски следи десетина футболисти за възможни нови попълнения, измежду които е и италианският халф Диего Фабрини от румънския Ботошани.

"Реален интерес към италиански халф няма. Запитване или оферта към него няма. Наблюдаван е от Патрашку онлайн. Не единствено той, само че и други футболисти, вършат се отчети. Това е обикновено. Нито сме влизали в контакт с него и с неговия клуб, тъй като не сме сигурни, че това е футболист, който ще ни свърши работа. Гледаме към 10 футболисти ", изясни Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР