Спортният директор на Левски Даниел Боримиров заяви след победата на

...
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров заяви след победата на
Коментари Харесай

Боримиров определи действията на Пелето като предателство и призова никой да не се хваща на някаква новинка

Спортният шеф на Левски Даниел Боримиров съобщи след успеха на “сините” с 1:0 над ботев Гълъбово за Купата на България, че приема дейностите на Станислав Ангелов за изменничество. Бившият футболист прикани футболната общност и медиите да не взимат под внимание тиражирането на новината, че Левски играе направомерно на “Герена”.

“Не чаках, обаче видях, че имаше отмалялост в тима. Подценихме и мача. Гълъбово се беше прибрал в личната си половина, а с такива тимове изпитваме компликации. Виждаме, че когато има подценяване, мачът става сложен и тежък. Изводи за Белмонт и Кабрал не можем да вършим от един мач. Намират се в друго физическо и кондиционно равнище от останалите”, сподели спортният шеф на “сините”.

“Разбира се, че съм отчаян от дейностите на Станислав Ангелов. Това е едно изменничество. Да смениш членовете зад тила на управлението. Нямам думи. Как да разясня информациите за “Герена”? Не се хващайте на някаква “новинка”. На “компетентен” човек, който прави нещо под давлението на различен човек. Целта е да се вкарва напрежение в клуба”, съобщи Боримиров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР