Спортният директор на Левски Даниел Боримиров определи като клане и

...
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров определи като клане и
Коментари Харесай

"Левски" ще подаде жалба срещу "най-голямото клане", което Боримиров някога е виждал

Спортният шеф на " Левски " Даниел Боримиров дефинира като кръвопролитие и съвършено изпълнена поръчка съдийството в мача с " Верея ". Сините изгубиха с 0:2 в Стара Загора, откакто страничните рефери първо не маркираха засада при първия гол на домакините, а по-късно им анулираха постоянното попадение при резултат 0:2.

" Съдиите през днешния ден свършиха съвършено работата, за която бяха изпратени. Аз по-голямо кръвопролитие от това през днешния ден не бях виждал. Не знам кой ги е пратил, във всеки случай не съм аз. Питайте тези, които вършат нарядите. Това беше безобразно съдийство ", съобщи Боримиров след дуела на " Трейс сцена ".

" Първото полувреме чиста засада, по-късно имаше несъществуваща засада против Обертан и кулминационната точка беше голът, който ни анулираха. Освен това всяко единоборство се свиреше в интерес на " Верея " през първото полувреме.

" Ще подадем тъжба, тъй като такива съдии нямат място в А група. Не оказват помощ на футбола, а в противен случай - оказват помощ на избрани хора ", сподели още спортният шеф на сините.

Той дефинира представянето на " Левски " като едва. " Мисля, че много звук се подвигна цяла седмица върху промяната на треньора. Няма по какъв начин на футболистите да им е безразлично това и през днешния ден видяхме резултата. "

Боримиров изясни, че повода Николай Митов да води тренировките на тима през седмицата, само че да бъде освободен преди дуела е, че управлението е решило " да му спести някои неща ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР