Спортният директор на Левски Даниел Боримиров изгледа сутрешната тренировка на

...
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров изгледа сутрешната тренировка на
Коментари Харесай

Боримиров с любопитно изказване за Митов, Грант и Делио Роси

Спортният шеф на Левски Даниел Боримиров изгледа утринната подготовка на " сините " и направи забавно изявление във връзка последните събития в клуба.

" Няма нищо несъмнено и публично. Когато влезете в безценен ресторант и разгледате менюто, не е наложително да си поръчате, нали?! Относно Авраам Грант питайте Диана Иванова. Делио Роси? Не мога да разясня неща, които не са станали факт! ", показа Боримиров.

Малко след неговото изявление, Николай Митов напусна стадиона, гонен от репортерите, и доста бързо се измъкна от пространството пред съблекалните на " Герена " със служебния си автомобил.

На този стадий не е ясно дали днешното занятие е било последно на Митов като старши треньор на " сините ". Сагата към треньорския пост продължава.

Италианецът Делио Роси е подготвен да застане отпред на Левски, откакто треньорът имаше договаряния с шефовете на " сините ", а по-късно показа, че е удовлетворен от извършените диалози.

Както стана ясно през вчерашния ден пък медиите в Израел настояват, че Аврам Грант поема Левски от четвъртък. Изданието Maariv.co.il написа, че някогашният управител на Челси се e схванал с изпълнителния шеф Красимир Иванов и би трябвало единствено да парафира договор за две години.

Той щял да взима 25 000 евро на месец. Според медиите в родината на експерта, той бил в София със своя юрист Уди Сохтовиц преди да се завърне в Израел за честванията на националния им празник.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР