Спортният директор на Левски Даниел Боримиров е оптимистично настроен относно

...
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров е оптимистично настроен относно
Коментари Харесай

Боримиров хвали Делио Роси: След идването му има положителна промяна в Левски

Спортният шеф на Левски Даниел Боримиров е оптимистично надъхан по отношение на представянето на отбора след идването на италианския експерт Делио Роси. Според боса се следи забележителна смяна в държанието и играта на футболистите, която и " сините " почитатели виждат. 

" Оптимист съм. След идването на Делио Роси виждаме една смяна в нашите футболисти и нашата игра. Виждам и настроението, и усмивките по лицата на самите футболисти. Виждам, че има позитивна смяна в тима и се надявам по този начин да продължи и в идващите мачове ".

" Радващото е, че почитателите ни поддържат. Последният образец е от Благоевград, когато видях нашата аудитория да ни поддържа по този начин, както всеки левскар желае да вижда, а точно да основава въодушевление на терена. В този ред на мисли бих ги поканил и в събота още веднъж да поддържат своя обичан тим и да се насладим на една победа и красива игра ”, добави Боримиров пред " Дарик Радио ".

" Нашите футболисти одобряват всеки един противник като сериозен съперник. Поставяме началото на един нов тим, който желае да се утвърди, а това минава през победа. Само по този начин ще вървим нагоре и ще пристигна самочувствието и настроението. Надявам се с всеки минал мач тимът да набира скорост и да ставаме по-добри ”.

По мотив дадените чартърен играчи, Боримиров показа: " Ние имаме сделка с тези клубове, че тези футболисти, които пожелаха ще играят и мисля, че това ще бъде позитивно за тяхното развиване. "

" Работи се по селекцията, само че имаме бюджет, в който би трябвало да се вместим. Надявам се до края на трансферния прозорец да изпълним един или два трансферни удара. За нас най-наложително е централен бранител и отбранителен халф. ”, приключи спортният шеф на Левски.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР