Спортният директор на Лацио Игли Таре изрази своето задоволство от

...
Спортният директор на Лацио Игли Таре изрази своето задоволство от
Коментари Харесай

Игли Таре: Рано е да говорим за Скудетото

Спортният шеф на Лацио Игли Таре изрази своето удовлетворение от постигнатите резултати. „ Лациалите " нямат загуба в Серия А цели 16 мача, само че албанецът остава крепко стъпил на земята. Той даде искрено изявление пред „ Tikitaka “, в което не спести похвалите си към тима, само че напълно ясно назова задачата пред клуба до края на сезона.

„ Резултатите ни демонстрират, че сме действителен кандидат за купата, само че това не е по този начин. Ние играем мач за мач и към този момент в действителност всичко се развива в наша изгода, само че това доста бързо може да се промени. От август месец насам, ние имаме една съществена цел, и тя е да се класираме за Шампионската лига. След като имаме такива съществени упоритости, това демонстрира, че сме класен тим, и желаеме да се развиваме. Треньорският щаб, отпред със Симоне Индзаги, прави страхотна работа, а атмосферата в съблекалнята е просто невероятна. Аз обаче не желая да се главозамайваме, а просто да продължим да работим, и да вървим малко по малко. Има доста мачове до края, и би трябвало да продължим да преследваме задачата си “, приключи Таре.

Утре Лацио приема Верона в отсрочена среща от 17-ия кръг, и възможна победа на „ римските орли “ ще ги изстреля на втората позиция в таблицата, единствено на 2 точки от водача Ювентус.

Автор: Дидо Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР