Спортният директор на Интер Джузепе Марота заяви, че Раджа Наинголан

...
Спортният директор на Интер Джузепе Марота заяви, че Раджа Наинголан
Коментари Харесай

Шеф на Интер: Наинголан и Икарди не влизат в плановете ни

Спортният шеф на Интер Джузепе Марота съобщи, че Раджа Наинголан и Мауро Икарди не влизат в проектите на клуба за новия сезон.

Под управлението на новоназначения старши-треньор Антонио Конте клубът е решен да направи почистване на досегашния състав. В тази чистка се включват и двамата играчи с най-високи заплати в клуба – Наинголан и Икарди.

“Когато се отдадеш на нов план са ти нужни верните профили. Ние имахме опция да беседваме и с двамата играчи, като обяснихме позицията на клуба, която считам, че е най-важна. Те знаят, че не са част от нашите проекти. Това обаче не значи, че ние имаме подозрение в качествата им, тъй като и двамата са отлични играчи “, изясни Марота.

“Талантът ти печели мачове, само че целият състав е този, който ще ти завоюва купата. Това е сложена цел от нас. С най-голямо почитание към тях, само че те не са част от този план “, изрично отсече босът на “нерадзурите “.

Марота обаче отхвърли, че Икарди ще бъде отхвърлен от тренировки с първия тим.

“Едно е да кажеш, че Икарди е за продажба, напълно друго е във връзка с спазването на договорните ни отговорности. Има специфична уговорка в контракта му, която задължава клуба да не изключва играча от подготвителния развой “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР