Спортният директор на Интер Джузепе Марота потвърди разпространявата информация, че

...
Спортният директор на Интер Джузепе Марота потвърди разпространявата информация, че
Коментари Харесай

Интер потвърди: Икарди и Наинголан не са в плановете ни

Спортният шеф на Интер Джузепе Марота удостовери разпространявата информация, че клубът няма желание да разчита на Мауро Икарди и Раджа Наинголан. Новият треньор на отбора Антонио Конте възнамерява съществени промени в състава.

" Когато изграждаш план, ти трябват верните персони. Имахме опция да приказваме с играчите и им обяснихме позицията на клуба. Двамата са наясно, че не са част от нашите проекти. Това не значи, че имаме подозрения в техния гений или умения, защото аз ги считам за отлични играчи. Талантът може да печели мачове, само че тимът печели шампионата, което е нашата съществена цел ", съобщи Марота по повод бъдещето на Икарди и Наинголан.

Inter CEO Giuseppe Marotta:

" Nainggolan & Icardi? They're great players & talents, but that's not enough. They're not part of our project, I say that with transparency & respect. Icardi and Nainggolan are both listed on the transfer market. " pic.twitter.com/vJ0IrEks6g
— Transfer News (@TransfersLlVE) July 6, 2019
Шефът на " нерадзурите " отхвърли опцията аржентинският нападател да съди клуба, като разясни, че няма да бъде спиран да взе участие в тренировките. " Едно е да кажем, че Икарди е на пазара, а напълно друго да уважаваш договорните връзки. В контракта написа, че той би трябвало да получава опция да взе участие в тренировките и ние нямаше желание да го стопираме ", добави Марота.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР