Спортният директор на френския шампион Пари Сен Жермен Леонардо заяви,

...
Спортният директор на френския шампион Пари Сен Жермен Леонардо заяви,
Коментари Харесай

Леонардо: Ще намерим начин да продължим с Неймар и Мбапе

Спортният шеф на френския първенец Пари Сен Жермен Леонардо съобщи, че нападателите Неймар и Килиан Мбапе евентуално няма да изоставен тима в близко бъдеще. Вчера той удостовери, че капитанът Тиаго Силва и нападателят Единсон Кавани ще си тръгнат от клуба това лято. Парижани ще бъдат напуснати и от крайните бранители Тома Мюние и Левин Курзава, чиито контракти изтичат и няма да бъдат удължавани.

" Нищо не допуска, че Мбапе и Неймар ще изоставен ПСЖ през лятото - съобщи Леонардо. - Договорите им са за още две години, ще забележим по какъв начин е най-добре да продължим в бъдеще. Мбапе е бъдещето на отбора. Би било идеално да подновим контракта с него. Всички го желаят. Мбапе към този момент е един от петте най-хубави играчи в света. Меси е на 32 години, Роналдо - на 35, а Неймар и Мбапе са надлежно на 28 и 21. Те голямо преимущество за нас и ще намерим метод да продължим да работим дружно ".
 Официално: Кавани и Тиаго Силва напущат ПСЖ
Относно прекосяването на Неймар в Барселона той разяснява: " Повече не сме обсъждали този въпрос. Той е благополучен тук, имаше добър сезон, харесва тима ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР