Спортният директор на Дунав (Русе) Ивайло Петков намекна, че доста

...
Спортният директор на Дунав (Русе) Ивайло Петков намекна, че доста
Коментари Харесай

Ивайло Петков: Интересни имена напускат Дунав

Спортният шеф на Дунав (Русе) Ивайло Петков загатна, че много водещи играчи на отбора ще си тръгнат през зимата. тоа стана след провалянето с 0:2 от Левски в четвъртфинал за Купата на България.

" Поредна загуба за нас, този път в различен шампионат. Постарахме да играем футбол, само че не се получиха нещата и загубихме след две самостоятелни неточности. Честитя на Левски. Ще се стараем да демонстрираме по-добра игра през новия сезон. Това ще стане с доста тренировки, с нови хора, които ще дойдат. Други момчета ще бъдат освободени от тима. Продължаваме да работим и единствено по този начин, можем да излезем от тази обстановка.

Говорим с няколко футболисти, които желаеме да притеглим. Ето, в този момент свършиха мачовете, като се надявам до края на другата седмица да подпишем с един-двама. Ще има много забавни неща към това, с кои играчи ще прекратим контракти и ще се разделим. За съществени футболисти става въпрос. Сега имаме 11-12 играчи, защото имаме много контузени. Целта ние да вършим селекция с играчи, които са искащи да се бият дилемите, които имат и задачите на тима. Не желая да разясня името на Мирослав Будинов.

Другата седмица ще седнем да приказваме с треньора Орачев, с цел да вземем крайните решения. Подготовката ни ще стартира на осми януари в София, където ще минем медицински прегледи, след което от 10 януари ще се готвим до 20 януари в Русе. Следва лагер в Анталия, където ще сме договорили към този момент пет контроли. На четвърти февруари се прибираме и продължаваме подготовката, чакайки първия мач ", добави някогашният национал на България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР