Спортният директор на Ботев (Враца) Радослав Велинов напусна поста и

...
Спортният директор на Ботев (Враца) Радослав Велинов напусна поста и
Коментари Харесай

Четирима футболисти от дубъла на Ботев започват подготовка с тима

Спортният шеф на Ботев (Враца) Радослав Велинов напусна поста и по този начин футболният клуб е към този момент с напълно актуализирано управление по отношение на 2016 година, когато тимът се завърна в професионалния футбол.

Преди Велинов от управата се отдръпнаха кметът на града Калин Каменов и някогашният изпълнителен шеф Денислав Георгиев.

Председателят Христо Илиев благодари особено за безвъзмездните старания в името на клуба, които тримата поставиха до края на предишния сезон. Според Илиев в този момент отговорността е доста по-голяма, тъй като упованията за юбилейния сезон са високи, а и би трябвало да бъде надградено постигнатото от предния екип. Отборът се събира през днешния ден след къса почивка за първа подготовка преди новия сезон.

Старши треньорът Тони Здравков ще има цялостната власт в кадровата политика на отбора.
От клуба признаха, че поради късата пауза сред двата сезона селекцията е доста сложна задача, само че изпъкнаха, че клубът е съумял да резервира главните си футболисти, които резервираха мястото на Ботев в елита за трети следващ сезон.

Единствено Андреас Васев напусна врачани, а около преотстъпените към момента има незнайни. Най-голям е шансът във Враца да остане Ангел Лясков от ЦСКА-София. За Доминик Янков още се чака решението на Лудогорец.

Очакват се и нови момчета, като желанието на управлението е да продължи досегашната политика с приоритет към българските футболисти. Текат договаряния и за преотстъпване на млади гении. С първия тим ще упражняват четири момчета от дубъла Мирослав Маринов, Виктор Василев, Тодор Горанов и Людмил Йотов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР