Спортният директор на Ботев Пловдив Адалберт Зафиров коментира реакцията на

...
Спортният директор на Ботев Пловдив Адалберт Зафиров коментира реакцията на
Коментари Харесай

Адалберт Зафиров с шокиращо признание за Неделев и...

Спортният шеф на Ботев Пловдив Адалберт Зафиров разяснява реакцията на водача на отбора Тодор Неделев след мача с ЦСКА. Националът съобщи, че е останал сюрпризиран от това, че той и съотборниците му са били подложени на детектор на лъжата. По думите му управлението не има вяра на футболистите.
„ Играчите може да се усещат наранени, само че това си е решение на компаниите на Самуилов. Той по този начин действа там. Аз минах на детектора от първите. Треньорите на първия тим не са минали. Всички от администрацията и ръководството на клуба минахме. Нещо ново е и по тази причина на играчите им се коства, че е нещо кой знае какво “, показа Зафиров.
На въпрос дали подозрението у футболистите не се е породило след абсурда с детектора на лъжата в Черно море в края на предишния сезон след мача с ЦСКА на „ Тича “, когато бяха освободени няколко играчи. „ Може оттова да идва напрежението. Но няма нещо такова. Не е обвързвано в тази тенденция, както в Черно море “, безапелационен бе Зафето.
Спортният шеф на канарчетата приказва и за загубата с 0:1 от армейците в Коматево. „ Трудно сътворяваме нещо във фаза офанзива, това е казусът. И вършим неточности, от които губим мача. Селекционно нещата при нас завършиха, тъй като в този момент и да тръгнем да взимаме нещо, ще притеглим някой футболист, който не е играл от доста време и е свободен, с което няма смисъл да се прави напрежение отначало. Затова до зимата ще изкараме по този начин. Доверието в треньора остава “, безапелационен бе Адалберт Зафиров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР