Спортният директор на Берое Валентин Грудев остана доволен не само

...
Спортният директор на Берое Валентин Грудев остана доволен не само
Коментари Харесай

Босът на Берое: Изпращаме успешен сезон, утре ще обявим с кого се разделяме

Спортният шеф на Берое Валентин Грудев остана удовлетворен освен от успеха с 3:1 над Левски, само че и от сезона, който неговият тим записа в Първа лига. Един от шефовете на заралии не скри очакванията си за идната акция. Грудев призна, че старозагорският клуб е позволил неточности в селекцията през последната година, като в този момент ще работи по-предпазливо на трансферния пазар. Директорът разкри, че идната седмица първенецът на България за 1986 година ще подпише професионален контракт с трима от своите юноши, след което ще ги преотстъпи във Втора лига.

" Много съм удовлетворен от показаното през днешния ден. Затвърдихме стила, който желаеме да постановяваме. Три пъти победихме Левски този сезон. Много добър първи полусезон, последван от втори дял с дребна рецесия. Като цяло обаче изпращаме една сполучлива акция. Надявам се следващата година да бъдем още по-добре ", разяснява Грудев.

" Другата седмица ще обявим двама нови футболисти. Ще има и такива, несъмнено, с които ще се разделим. Най-вероятно още на следващия ден ще станат ясни имената им. Охене и Педро имат контракти за още един сезон с Берое. Интерес към наши футболисти има, което е доказателство за положителната работа на треньорите ", добави още шефът на Берое.

" Търсим вид за двама класни футболисти. Допуснахме неточности в селекцията и ще се стремим да не ги повтаряме в този момент. Добре сме си създали равносметка какви играчи ни трябват. Това, което показахме през днешния ден, ни обнадеждава за идващия сезон. Имаме положителни момчета в школата, само че не всички заслужават място в първия тим сега. Ще търсим благоприятни условия да ги преотстъпим във Втора лига ", приключи Грудев.
Първа лига 10 кръг, петък 24 май  Берое 3:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР