Спортният директор на Берое Валентин Грудев коментира ситуацията около завърналия

...
Спортният директор на Берое Валентин Грудев коментира ситуацията около завърналия
Коментари Харесай

Шеф на Берое: Чакаме жълтата карта на Педро Еуженио

Спортният шеф на Берое Валентин Грудев разяснява обстановката към завърналия се в отбора Педро Еуженио. Португалецът тренира със заралии, само че още не е картотекиран.

" На процедура нещата с Педро Еуженио са контрактувани. Чакаме единствено жълтата му карта, с цел да го картотекираме. Близо сме и до привличането на вътрешен полузащитник. С това селекцията ни ще завърши. Що се отнася до изходящите прехвърляния, единствен може да ни напусне Мартин Райнов, в случай че нещата с Левски се получат. Други няма да си потеглят ", безапелационен бе Грудев, като добави: " Не искам да разясня тематиката " Бербатов ".

" Що се отнася до задачите на Берое, държа да доклада, че ни остават още 6 мача от постоянния сезон, след които ще стане ясно разпределението в първата шестица. За нас е от първостепенна значимост обезпечаването на мястото там. След това ще мислим за по-високи цели. Фактът е, че сме в доста положителни изходни позиции за офанзива на Топ 4. Игрово и като капацитет не отстъпваме на водещите тимове в България ", приключи шефът на " зелените ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР