Спортният директор на Байерн (Мюнхен) - Кристоф Фройнд последва примера

...
Спортният директор на Байерн (Мюнхен) - Кристоф Фройнд последва примера
Коментари Харесай

В Байерн са недоволни: Критиките към Тухел не спират

Спортният шеф на Байерн (Мюнхен) - Кристоф Фройнд последва образеца на останалите ръководители на баварците и поддържа старши треньора Томас Тухел, който беше подложен на критика в медиите от Лотар Матеус и Дитмар Хаман.

" Томас бе прав да показа обществено мнението си, защото рецензиите към него не престават седмици наред. Байерн постоянно дава отговор, когато е нападан. Това направи и Томас, а ние го поддържаме на 100 % ", сподели Фройд пред Bild.

" Правим доста добър сезон в шампионата. Вкарали сме 38 гола, получили сме единствено седем и сме спечелили всичките ни мачове в Шампионската лига. Това е най-хубавият ни старт от осем години насам и това приказва единствено за себе си ", добави той.

През уикенда Байерн Мюнхен разруши като посетител Борусия Дортмунд с 4:0, откакто се сгромоляса с гръм и тропот в 1/8-финалите за Купата на Германия, отпадайки от третодивизионния Саарбрюкен.

В медийното пространство Матеус и Хаман обявиха, че съгласно тях Тухел не е подобаващ за поста старши треньор на Байерн.
 Тухел предиздвикал критиците му да замълчат
Тухел предиздвикал критиците му да замълчат

Похвали го президентът на Байерн
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР