Спортният директор на Байерн Мюнхен Хасан Салихамиджич смята, че привличането

...
Спортният директор на Байерн Мюнхен Хасан Салихамиджич смята, че привличането
Коментари Харесай

Салихамиджич: Нереалистично е да подпишем с Ернандес през януари

Спортният шеф на Байерн Мюнхен Хасан Салихамиджич счита, че привличането на Лука Ернандес от Атлетико Мадрид този януари ще бъде доста сложна задача. Босненецът регистрира желанието на баварците да го привлекат в състава си, само че съгласно него това едва ли ще се случи през зимния трансферен прозорец. Самият футболист, който е оценен на към 60 млн. евро, може да играе както в центъра на отбраната, по този начин и като ляв бек.

" Имахме диалози за неговото привличане, само че не е реалистично да считаме, че той ще пристигна през зимата ", съобщи пред Билд Салихамиджич. Той разяснява и желанието на Байерн да вземе крилото Калъм Хъдсън-Одой от Челси.

" Ние желаеме да го вземем при нас, тъй като съм уверен в неговите качества. Преговаряме с Челси за него ", добави спортният шеф на немския първенец.

Байерн към този момент взе 18-годишния канадец Алфонсо Дейвис за съвсем 12 млн. евро, а от лятото към отбора ще се причисли и международният първенец с Франция Бенжамен Павар. Смята се, че прехвърлянето е на стойност към 35 млн.

Байерн ще открие втория полусезон в Бундеслигата в петък, когато гостува на седмия в класирането отбор на Хофенхайм. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР