Спортният директор на Барселона Жорди Кройф заяви, че каталунците трябва

...
Спортният директор на Барселона Жорди Кройф заяви, че каталунците трябва
Коментари Харесай

Кройф: Чувствам се зле заради феновете

Спортният шеф на Барселона Жорди Кройф съобщи, че каталунците би трябвало да си вземат поучения от тежката загуба, която позволиха през вчерашния ден с 4:0 като хазаин от Реал Мадрид в следващото Ел Класико за сезона. Нидерландецът счита, че второто попадение на “лос бланкос ” се е оказало съдбовно за неговия отбор.

“Това, че изостанахме с 0:2 в 50-ата минута ни донесе огромен проблем, тъй като означаваше, че би трябвало да се отворим и да оставим пространство за тим като Реал. Трябва да вземем под внимание случилото се и да се подобрим изцяло, а освен в сянката на идващите мачове, ” съобщи той.
 Помогна ли съдията на Реал Мадрид в реванша против Барселона? Помогна ли съдията на Реал Мадрид в реванша против Барселона?
Директорът оцени позитивно, че реферът на дуела е дал единствено три минути продължение и не е удължил тъгата на неговите подопечни играчи, като даже счита, че е можело даже да бъде по-кратко.

“Като някогашен състезател, в случай че беше дал единствено една минута, щях да му благодаря. Ако аз бях арбитър, даже щях да го обсъдя с играчите, да ги запитвам, тъй като те биха предпочели края на мача да пристигна по-бързо, ” призна синът на легендата Йохан Кройф.
 4:0! Реал Мадрид направи Барса за смях посред 4:0! Реал Мадрид направи Барса за смях посред " Камп Ноу "
Накрая шефът благодари на почитателите за поддръжката, която са оказали макар тежкото проваляне.

“Чувстваме се зле поради почитателите, тъй като този мач не протече по този начин, както ни се искаше. В понеделник още веднъж ще имаме потребност от тях, с цел да забравим този резултат и да се насочим към идващия мач в Ла Лига, ” приключи Кройф. В понеделник Барселона ще одобри на своя “Камп Ноу ” Жирона в мач от 28-ия кръг на Ла Лига. В момента каталунците са водачи в подреждането със 71 точки, а Реал ги следват с едвам 59.
 Медиите в Европа: Реал размаза Барса Медиите в Европа: Реал размаза Барса
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР