Спортният директор на Айнтрахт Франкфурт Фреди Бобич заяви, че клубът

...
Спортният директор на Айнтрахт Франкфурт Фреди Бобич заяви, че клубът
Коментари Харесай

Айнтрахт иска да задържи португалски национал

Спортният шеф на Айнтрахт Франкфурт Фреди Бобич съобщи, че клубът желае да задържи нападателя Андре Силва за непрекъснато. Португалският нападател бе предан чартърен от Милан за две години. Но европейският първенец показа, че тази договорка няма нищо общо със ориста на Анте Ребич, който играе като преотстъпен при „ росонерите “ от немския клуб.

Двамата нападатели размениха местата си с двугодишна договорка за наем, само че всичко това се случи в последния миг и клубовете нямаха време да стигнат до съглашение за наложително откупуване и съответните суми за това.

„ Нашето желание е ясно – желаеме да задържим Андре Силва, откакто изтече двугодишния наем. Но естествено би трябвало да се оправим с действителностите сега “, разяснява Бобич пред „ Гадзета дело Спорт “.

„ Същото важи и за Анте Ребич. Щастлив съм, че се оправя добре в Милан, след сложното начало, само че не се съмнявах, че и двамата нападатели ще имат страховит сезон. Все още е прекомерно рано да приказваме за окончателните покупко-продажби, има доста време “, добави още той.

Андре Силва означи девет гола и направи четири асистенции в 26 мача през сезона за Айнтрахт Франкфурт.

„ Харесваме го. Многократно ни сподели, че е доста благополучен в Германия. За нас беше значимо да го вземем за две години, защото през последните месеци той смени няколко страни и искахме да му покажем, че сме подготвени да му дадем някаква поредност. Двете покупко-продажби са обособени “, съобщи Бобич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР